IBU MODERN

IBU MODERN
LOVE IMAN, DINA N SYAM...HAPPY FAMILY

Wednesday, May 26, 2010

BARANGAN PENJAGAAN DIRI

Semua orang of course ada produk penjagaan diri memasingkan??..
so me nak kongsi sikit produk pe yang me pakai tuk diri me..
mane la tau ada blogger2 lain yang nak tau produk penjagaan ape yang bagus tuk diorang kan..
hehehe...
ok, meh kita tengok satu persatu yer..

Muka/Face :


ni merupakan produk Seri Aida..
kalau nak beli kedai nye kat bangi jer yang ada..
kenapa me pakai produk ni??..
yupp...jawapannye sbb produk ni sgt2 efektif n berkesan tuk me yang mempunyai kulit
berminyak, berjerawat(batu),
my hubby yang suh pakai produk ni dulu..b4 nak kawen my muka penuh ngan jerawat batu..
pas me pakai ni dalam masa 1week da nampak perbezaanye..SUMPAH!!tak tipu..
aritu me pernah tinggal produk ni sekejap sbb pokai..hehe..
haa..ambik ko, muka kembali berjerawat seperti dulu..
pas tu ada duit me pakai balik..1set ni rm100 gitu...
tahan selama 1month..
now jerawat batu da tak naik pun..
kalau tak caya terai la..

Deodorant

ami ko...3 sekali me letak..
ni la merupakan me punya fav deodorant..
because ianya memang berkesan tuk me..
kalau me pakai brand lain tak tahan la..
sekejap jer bau yang wangi bertukar menjadi masam..
kekekeke..
tahan selama 1bulan 1/2 sebab me & hubby yang pakai..


Lotion/Shower Gel


me sebenarnya pakai shower gel anakku..
nak feeling baby la kunun...
yang DKNY tu pakai klu g travel jew..
kalau pakai kat umah seminggu pun tak cukup..
tentang shower gel me tak kisah sgt brand per, janji wangi kay...
lotion me suka pakai baby milk lotion..
ni me rembat imanina punye...
kekeke..
ape la ibu ni kan??anak punye pun dia ambik..


Mate / Eye
ni bukan lah barangan penjagaan mata..
tapi barangan penjagaan contact lens..
mesti ada case & solution okay..


Minyak Wangi /Perfume


Ni antara 4 koleksi minyak wangi me suke..
rock me from Anna Sui
so magic by lancome
Be delicious DKNY
Tommy girl Tommy hilfigier


ok..tamat sudah...



3 comments:

  1. kulit fieza ni lebey kurang cam u gak...
    berminyak dan kdg2 jerawat mesti nk singgah..
    skrg pakai felisa so krg sket jerawat tu skali skala je tumbuhnye..hehe

    kite pon suke kan contact lens..hikk

    ReplyDelete
  2. hehe..ok la klu serasi pakai felisa..sy ni kak da memacam produk ry..akhirnya serasi dgn produk ni jew..harga pun ok..contact lens..suke sesangat!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Im served nuffnang