IBU MODERN

IBU MODERN
LOVE IMAN, DINA N SYAM...HAPPY FAMILY

Thursday, January 28, 2010

RASA MACAM TAK PERCAYA AKU DAH JADI IBU...

Kenapa entry aku berbunyi seperti di atas???

Rasa cam tak percaya aku da jadi ibu kepada my baby Nur Imanina Qaisara...Yela, aku ni masih duk berangan2 muda kot...muda lagi per, sweet23 going to 24...or mungkin aku masih banyak sifat ke anak- anakkan kot..hehe...thin 6 feb 2010, Iman was going 3 bulan, thats mean Iman kena cucuk untuk kali ke-3..So far Iman klu kena cucuk susah nak kena demam, harap kali ni pun tak demam cz ramai org cakap klu bagi baby full BF babu susah nak kena demam coz BM ada antibodi...Sejak da ada Iman ni rasa hidup makin bertambah ceria, klu bangun pagi2 nak g kerja mesti duk cubit idung Iman dulu, pastu mula la dia tergeliat2 nak bangun tido...hehe..rindunye kat Iman, esok boleh main dgn Iman 1 hari coz cuti...Sekarang Iman da pandai mengagah...(mesti nenek iman kat sarawak n kat trg rindu nak tgk Iman kan)..nak tunggu Iman pandai menerap plak..Ibu harap ibu dapat bagi full BF kat Iman, memang itu niat Ibu...Semoga anak ibu akan jadi anak yang solehah...AMIN....

di atas riba ibu


Tengah berborak dgn ayah....

Sukenyer saya...
lap u ayah....


Lap u to ibu..


Da....da....da.....

1 comment:

  1. Ema..comelnya iman.....geram tngok...tahniah ye ema...:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Im served nuffnang