IBU MODERN

IBU MODERN
LOVE IMAN, DINA N SYAM...HAPPY FAMILY

Monday, April 6, 2009

AKU NAK BELI...

BLENDING BRUSH

Aku nak sangat beli barang-barang ni..mmg aku idam2kan sgt..aritu da survey dgn hubby kat Sasa,bodyshop,skinfood,elianto semua takde..sedey sgt..nampak gayanya kena la turun kl gak..Benda ni klu ada memang menjadi pelengkap make up aku..hehe(kejap aku,kejap saya)....tapi buat masa ni aku menggunakan berus yang ada jer tuk aplikasi eyeshadow..then blending eyeshadow tu...guna face brush elianto yg kecik..hehe..okey gak hasilnyer..Meh nengok per yang aku nak beli sangat tu..

2 comments:

  1. (法新社a倫敦二B十WE四日電) 「情色二零零七」情趣產品AV女優大產自二十三日起在a片倫敦的肯辛頓奧林匹亞展覽館成人電影舉行,倫敦人擺成人電影脫對性的保a片守態度踴躍參觀,許av女優多穿皮衣與塑膠緊身衣的好色之徒擠進av這項世界規模最大的成人生活展,估計三天展期可吸引八萬多好奇民眾參觀。

    活動計畫負責人米里根承情色電影諾:「要搞浪漫、誘惑人、玩虐待,你渴望的我們A片都有。」

    他說:「時髦的設計與華麗女成人影片裝,從吊飾到束腹到真人大小的雕塑,是我們由今年展出的數千件產品精選a片下載出的一部分,色情色情AV片產品還包AV括時尚服飾、貼成人網站身女用內在美、成人電影鞋子、珠寶、玩具、影片、藝術、a片圖書及遊戲,更不要說性愛輔具及馬術裝備。」

    sex觀民眾遊覽兩百五十多個攤位,有性感成人影片服裝情色、玩情色電影具及情色食品,迎av女優合各種品味。

    大舞台上表演的是美國野蠻搖色情影片滾歌成人網站手瑪莉蓮曼森的前妻─全世界頭牌脫A片下載衣舞孃黛塔范提思,這是她今年在英國唯成人網站一一場表AV女優演。
    情色
    以一九四零年代風成人影片格演出的黛塔范提思表演性感的天情色堂鳥、旋轉木馬及羽扇等舞蹈。
    情色電影
    參展攤位有的推廣情趣用品,有的公開展示人體藝術和人體雕塑,也有情色藝術家工會成員提供建議。

    ReplyDelete
  2. Masalahnye maa, kunci tu ada cip kat dalam..cip tu la yang mahal... buat kunci just RM10 jer..tapi kepala kunci tu ada cip yg mana fungsi dia untuk dapat hidupkan enjin keta tu.. Lagi satu, bila dah buat baru, cip lama yg kat master key tu n komputer kat dalam keta tu kena reset balik..tu yg jadi masalahnye..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Im served nuffnang