IBU MODERN

IBU MODERN
LOVE IMAN, DINA N SYAM...HAPPY FAMILY

Wednesday, March 11, 2009

MARI BELAJAR MAKE UP...

Penggunaan berus haruslah betul ketika menyolek
Piluhan eyeshadow yang tepat amat penting


Tool for make up


Sebelum di solek


Mula2 guna foundation kryolan


muka da macam tepung gomak


kemudian sapu shading di pipi n di tepi hidung

nampak sedikit perubahan di bahagian pipi

Letak warna eye shadow yang bersesuaian

pakaikan bulu mata palsu utk mata yg lebih menyerlah

padangan close up...


tada....



with my hubby...



eyeshadow purple


Kepada sesiapa yang berhasrat nak belajar make up pada harga yg berpatutan..boleh hubungi sy di 017-2994707(emma)..

Rm80 (individu)
Rm50(5 orang)
Antara Tips n modul2 yg di ajar adalah
1. Jenis berus
2. Pemilihan warna yang betul
3. Cara dan teknik Asas make up yang betul
4. Day make up n night make up
5. teknik smokey eyes
6. cara shading hidung & wajah pelbagai bentuk
7. Cara utk dapat make up yg kemas
Jika ada sebarang pertanyaa atau berminat untuk join sila hubungi saya di emarinasukaime@yahoo.com/017-2994707
email /massege
Nama :
Email:
No Tel :



13 comments:

  1. blh bg tips x, apa baju yg patut d pakai time b'day...

    ReplyDelete
  2. eeee best nyee..minat la nak blajar.....tapi duk kat teluk intan perak make jenama kroyalan jer yang paling tahan kan kalu nak make up..

    ReplyDelete
  3. saya nak pakai eye shadow tu yang x reti langsung,cox ti jadi cam antu jerangkung pulak..heee

    ReplyDelete
  4. hi..nk tanya pasal kelas make up? bt kt mana ye? bila ye..nk join leh..

    ReplyDelete
  5. cntk tue... nk makeup sendiri x pandai... tgk org wt senang jer... lbh2 lg mse pkai eye shadow...

    ReplyDelete
  6. hi nurul. berminat juga nak belajar cara2 makeup ni tp nurul dok area mana ya?? saya area kulim kedah...dan nak tanya, nurul pakai produk apa ya?

    ReplyDelete
  7. saya nak tau camner cara nk mancungkan hidung

    ReplyDelete
  8. saya langsung x pandai nak make up..selalu saya suruh arwah mumy je yang make up

    ReplyDelete
  9. hye ...just nice.. tp rasanya kalu u guna foundation yg kaler agak sama ngn tona kulit maybe lg santek kot...hehehe..just suggestion je :)

    ReplyDelete
  10. hai sahabat blog...

    wajah kita mungkin kita boleh tutup dengan pemakaian makeup... Namun bagaimana kita perlu membantu kulit wajah kita agar nampak segar, berseri serta sihat...

    Jika anda berminat utk mencuba produk ini secara PERCUMA atau ingin mengetahui dengan lebih lajut... sila hubungi saya, emi: 012-3221552.

    Produk ini berasaskan bahan semula jadi dan tanpa penggunaan bahan kimia yang terlarang. produk ini berkualiti tinggi serta mempunyai jaminan money back guranty

    ReplyDelete
  11. makasih ya atas tipsnya jadi makin tau tentang cara memakai make up..
    oya kalau untuk tang pabrik kaos kaki tanya saja ke kaos kaki muslimah selutut yang koleksinya lengakap

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Im served nuffnang