IBU MODERN

IBU MODERN
LOVE IMAN, DINA N SYAM...HAPPY FAMILY

Monday, February 4, 2013

Nak kurus macam time mude2 dulu?.....

(owh...abaikan gambor tong sampah dan ridsect di belakang beta yer)

motif tangkap pic ni..sesaje nk mengetest kain yg baru dijahit oleh my mum...sambil2 tu posing la ala-ala kpop..kekeke... pic ni pc baru uoolss..ni selepas emma mengambil formula Alpha Lipid SD2.. alhamdulillah..produk tersebut berkesan untuk emma..disamping mengambil produk ni..diet pun kena la jaga..malam emma memang xambil sebarang makanan..kecuali lapar  sgt emma akan amik cereal..ataupun emma akan makan sebelum jam 7.00ptg...

Disebabkan produk ni emang menjadi buat emma, ada gak la emma promote pada kwn2 yang teringin nak kurus..alhamdulillah siapa yang follow cakap emma, memang menjadi..klu x follow dan x control kurang menjadi ckit... dan produk ni juga telah menjana side income emma... 

Siapa yang xnak jual barang dapat untung hingga rm5k sebulan...hoiii..mestilah mau kan...so, kalau anda dikalangan orang yang berminat dalam bidang perniagaan..nak cari side income tanpa modal yang tinggi..inilah bizznye, xperlu nak buat loan..itu yang pasti...modal serendah rm60...

boleh pm emma utk penerangan lanjut mengenai produk dan sistem jana income mudah : 

017-2994707/ wasap 013-8363818

harga produk :

Alpha lipid SD2 : RM180 (bukan ahli) RM150(Ahli)

Alpha lipid life line : RM180 (bukan ahli) RM150(Ahli)

Disebabkan emma baik hati, emma buat promotion : 

Pakej RM360:
Alpha lipid SD2 (2tin)
Free Shaker
Free Keton stick
Free buku tips diet



Ushar gambor first baby dulu..hehehehe..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Im served nuffnang