IBU MODERN

IBU MODERN
LOVE IMAN, DINA N SYAM...HAPPY FAMILY

Thursday, September 22, 2011

THANYAPORN PRODUK

Haritu emma saje je duk review produk kat bawah ni..nama produk ni THANYPORN..bukan TANYASAMADIA or TANYAAKU..hehehe..

Review dia macam kat bawah ni..

Kesan Penggunaan (2-4 minggu):-

*Membesarkan saiz payudara dan punggong.
*Menegang, memejal dan menganjalkan payudara dan punggung yang telah mengendur.
*Mencerah, melembut dan menganjalkan kulit
*Melangsingkan badan
*Menyihatkan rahim
*Mengetatkan vagina
*Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
*Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
*Menambah tenaga dan kecergasan
*Mengatasi masalah sukar tidur

Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand. Ia mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara.

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara. Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap.

Pueraria Mirifica menyegarkan organ dan tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi. Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia. Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita. Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman.

Pueraria Mirifica juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.

NOTA: Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 18 tahun (faktor bawah umur) dan wanita mengandung.


Tapi di sebabkan emma dalam pregnancy, idak la emma amik produk ni..kena tunggu baby kuar dulu n habiskan breasfeeding baru la boleh ambil..tapi tu la, takut juga if ada side effectnya..so far tengok testimoni cam ok dan ada perubahan yang ketara..yela, bukan apa..menjaga aset2 yang ada untuk encik suami...kan nak jadi hot mummy..hehehe...


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Im served nuffnang