IBU MODERN

IBU MODERN
LOVE IMAN, DINA N SYAM...HAPPY FAMILY

Wednesday, June 9, 2010

tagged dari ~aku gadis biasa~

dapat tagged ni semalam...
tapi akibat kebizian melanda, tak dapat nak wat semalam..
skunk ni pun sebelah tgn ayun buai..kekeke
tapi me tetap nak jawab tagged dari adik ~aku gadis biasa~
tenkiu tagged akak..
cayang kamo...
1.adakah anda rasa anda hot?
-mestila...sebab tetap dapat mengekalkan bntuk badan cam anak dara dulu walaupun da beranak 1...encek hubby pun selalu cakap ibu hott....auuwww!!!!
2. upload wallpaper yang anda gunakan skrg.


3. cerita pasal wallpaper tersebut

-pic ni me yang buat khas tuk my pc..

ada pic my little imanina & encek hubby yang ensome..

me cayang kedua2nyer...muahhh!!!

4.Bila kali terakhir anda makan pizza?

- sebulan lepas..ni mengidam nak makan lagik...

5. lagu paling latest yang anda dengar?

-dakmie-yang terindah (OST ADAMAYA)..suke giler cite ni

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni...

- ayunkan anak dalam buaian...menerjah blog orang..

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?

-dulu ayah suke panggil me budak debab...kini tidak lagi..kekeke

8. tagged lagi 8 orang

1.mamawafiq.blogspot.com

2.intanizmaira.blogspot.com

3.amieynnamin.blogspot.com

4. fieza79.blogspot.com

5.thesomellomels.blogspot.com

6.ibudamia.blogspot.com

7.maszmadi-maszmadi.blogspot.com

8.ibudalila.blogspot.com

9. Siapakan orang no.1 kepada anda

- encek hubby...(ibu & ayah,Imanina,my family)

10. katakan sesuatu kepada orang no.5..

-abang afiq ensem la...hehehe

11.no 3 ada hubungan dengan sape?

- dengan family dier.

12.bagaimana dengan no.4 lak?

-dengan suami dia & anak2 dier

13.pesan kepada orang no.6

-ibu damia jgn lupa jwp tagged saye yer..

14. kata2 cinta tuk orang no.2

- Selamat pengantin baru & selamat bercinta-cintaan..

15. adakah no 7 & no 8 mempunyai persamaan?

- mereka merupakan blogger tegar..hehe

16.berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda.

-cumel cam imanina

-bujang trang tang tang

-seorang perempuan...

-manis gitu..

-wangi..

17. perasaan anda masa buat tag ini..

- penat ckit..sakit tgn ayunkan imanina..

18.adakah anda tau razman itu sengal?

-erm..tak kenai make tak tau sengal ke idak...

19. gay or less?

-jalan lurus, tu sbb da dpt anak..keke

p/s: to miss shoyacanteq,tenkiu tagged akak..soklan mencabar n penat menaip sebab broadband lembab...kekeke..




2 comments:

  1. owwhhh saya ditag..
    patut la mcm tersedak gitu..
    insyaallah bakal djawab....

    ReplyDelete
  2. ngeh3 tq2 puji abg afiQ ensyem.. nanti mama dia jwb tag eyh.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Im served nuffnang