IBU MODERN

IBU MODERN
LOVE IMAN, DINA N SYAM...HAPPY FAMILY

Sunday, March 28, 2010

Imanina With her new dress

Ari Jumaat baru-baru ni aku ke pasar mlm with my hubby n my daddy, tujuan sebenar nak cari tudung my mom sbb dier nak pakai mase kenduri kawen my cousin nnt...sambil jenjalan aku ternampaki dress baby ala2 hawai ni..memang aritu lagi nak beli, tapi selalu tak sempat nak singgah walaupun ofis aku tak jauh dari pasar malam tu...hihihikk...so, aritu belikan satu dress for my cute daughter, nak cari kaler pink, tak dok la plak..ni mesti mama liza da rembat abis kat kedai tu belikan untuk her twins..hehe...(jgn marah ye mama)...akhirnya aku amik kaler biru..sesuai untuk anak ibu yang putih gebus tu...Imanina skrg pun da pandai posing tau..klu dier nampak ibunyer pegang D90 tu, mula la dia smile-smile kitten...hehe...k la, tgk la pic Imanina Qaisara ni...

Selak kain ckit.....(haippp!!!nnty ibu marah...)



Tumbuk kang???..Tu Ayah ajar..bukan ibu tau...


Sukernyer saye...


Ala2 princess di Hawai..


Seksi...pakai suar la...

3 comments:

Related Posts with Thumbnails

Im served nuffnang